Poncz rumowy

Poncz rumowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    5 dkg
  • woda

    0,5 szkl
  • rum

    50 ml
  • sok z połówki cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wodę zagotować z cukrem i sokiem z cytryny.Ostudzić dodać rum i wymieszać.Ponczem nasączamy ciasta.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aneta41

29.11.2012 18:27
musi być dobry

Krystyna32

08.04.2012 09:34
super

malaczarna23

16.10.2011 10:21
super

grazia1

30.03.2011 08:28
super

Edyta38

11.02.2011 09:54
świetny przepis:)

kotlet

16.01.2011 10:52
super przepis

Natalia/tubisiek

18.10.2010 08:36
fajny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat