Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lody jarmużowo-bananowe

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jarmuż 1 garść
banan 2 sztuki
jogurt grecki 70 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Lody jarmużowo-bananowe

Banany obrać i pokroić w plasterki. Dodać opłukany i porwany jarmuż. Do tego dodać jogurt i wszystko dokładnie zblendować. Przełożyć w foremki na lody i zamrażać conajmniej 2-3godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 31.03.2016 20:22
Niezłe lody :D
Edith85 13.09.2015 14:16
super pomysł na przemycenie jarmużu :)
kasienka23 13.09.2015 10:05
na pewno są zdrowe a jak smakują? :)
agnieszka214 13.09.2015 06:31
Ciekawa jestem smaku
Maridka19 13.09.2015 05:33
NO właśnie ja też jestem ciekawa :) Ale wyglądają pysznie
Renataj 12.09.2015 22:42
Ciekawy pomysł.
mirosława4 12.09.2015 22:22
jestem ciekawa jak smakują
kuchcik89 12.09.2015 21:46
jestem ciekawa ich smaku :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak