Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot jabłkowo-rabarbarowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka suszone 2 szkl
rabarbar 2 łodygi
mięta 2 gałązki
miód płynny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot jabłkowo-rabarbarowy

Jabłka, pokrojony rabarbar i mięte wrzucić do garnka, zalać 2 litrami wody, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Wystudzić i wymieszać z miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Skotka 12.09.2015 09:58
Pyszny kompocik:)
Wafelek2601 12.09.2015 08:59
smaczny i zdrowy
Madzai 12.09.2015 07:27
Nie ma to jak kompot :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak