Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

racuchy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 2
mąka 10 dag
mleko 150 ml
woda gazowana 100 ml
sól
olej 3 łyżki
jabłko
mus truskawkowy

Przepis i sposób przygotowania na: racuchy

jajka ubijamy wlewamy łyżkę oleju mleko wodę mąkę miksujemy aż ciasto będzie miało konsystencję budyniu jabłka kroimy w cienkie plastry i dodajemy do ciasta mieszamy na oleju smażymy placki na usmażone dajemy mus truskawkowy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milka100 28.11.2013 08:06
jakie apetyczne racuszki
Laila2786 22.11.2013 10:37
palce lizać
malina 20.11.2013 08:55
smaczne na obiad
Małgorzata106 30.12.2011 18:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak