Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hiszpanka z jajem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 2 garście
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
oliwki czarne Smak 2 łyżki
jajko 1 sztuka
pomidorki koktajlowe 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Hiszpanka z jajem

Roszponkę płuczemy, układamy na talerzu. Jajko gotujemy na twardo lub lekko płynnie.
Dodajemy resztę składników.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 09.09.2015 07:40
wygląda pysznie
kasiaw 08.09.2015 20:21
bardzo smaczne - polecam :)
Łukasz15 08.09.2015 20:20
Super wygląda
V_kuchareczka 08.09.2015 20:16
przepis warty wypróbowania
pajbek 08.09.2015 19:34
warta wypróbowania :-)
Madzai 08.09.2015 18:24
Polecam :) szybka i pyszna
gosia561 08.09.2015 18:09
na dzisiejszą kolacje mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak