Surówka z selera i czerwonej fasoli

Surówka z selera i czerwonej fasoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler konserwowy

  • jabłko

  • sok z cytryny

  • liście kapusty pekińskiej

    2
  • majonez

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odcedź seler konserwowy i czerwoną fasolę z puszki. Przepłucz zimną wodą. Jabłko zetrzyj na tarce o grubych oczkach i skrop sokiem z cytryny. Pokrój 2 małe liście kapusty pekińskiej na cienkie paski. Wymieszaj wszystko z majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorota71

26.09.2010 11:13
ciekawa salatka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat