Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera i czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler konserwowy
jabłko
sok z cytryny
liście kapusty pekińskiej 2
majonez
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera i czerwonej fasoli

Odcedź seler konserwowy i czerwoną fasolę z puszki. Przepłucz zimną wodą. Jabłko zetrzyj na tarce o grubych oczkach i skrop sokiem z cytryny. Pokrój 2 małe liście kapusty pekińskiej na cienkie paski. Wymieszaj wszystko z majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 26.09.2010 11:13
ciekawa salatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak