suszone grzyby

suszone grzyby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby

    2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

grzyby borowiki zbieramy w lesie. czyścimy, kroimy w cienkie plastry. następnie nanizujemy na nitkę i suszymy na słońcu. gdy wyschną włożyć do ciemnego słoika. nadają się do zup, sosów, zapiekanek.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Klausia

18.09.2015 10:49
istny skarb :)

tomek18

26.05.2011 12:09
super

gosia47-47

14.11.2010 11:45
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat