Fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Fasolka szparagowa żółta

    0,5 kg
  • masło

    1 łyżka
  • bułka tarta

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie,masło zrumienić.Ciepłą fasolkę wyłożyć na talerz polać masłem i posypać bułką tartą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

06.02.2014 12:17
uwielbiam taki dodatek do obiadu

Dorota59

24.03.2013 11:42
już nie mogę doczekać się świeżej fasolki

rutynka

13.02.2012 10:07
lubię taką

Mariusz17

11.11.2011 21:05
uwielbiam taką fasolkę

Ela15

21.06.2011 12:00
uwielbiam

traktorek

17.05.2011 22:40
już niedługo będzie nowa

matii6

12.10.2010 12:22
uwielbiam taką fasolkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat