Ziemniaki z cebulą i koperkiem

Ziemniaki z cebulą i koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1 kg
  • cebula

    4 szt
  • koper

    0,5 pęczka
  • masło

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie.Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na złoto na maśle,koperek posiekać.Odcedzić ziemniaki wyłożyć na talerz dodać cebulę z tłuszczem i posypać koperkiem .Podawać z zimnym kefirem lub maślanką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

19.08.2013 07:49
bardzo apetyxczne

misia53

14.03.2013 23:56
takie młode ziemniaczki to bym same jadła

IZABELA29

18.02.2013 08:54
zjadłabym takie ...

ben-ka

17.02.2013 15:24
pachnące ziemniaczki...super!

Krystyna32

15.06.2012 12:46
smakowite

barbara11561

31.05.2011 06:45
Super:)

Tika4444

05.04.2011 07:22
mniamuśne

kuklik

10.03.2011 16:12
zjadło by się

kuklik

10.03.2011 16:12
zjadło by się

matii6

08.11.2010 10:16
do tego kefir i jest pycha,,

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat