koltety z kapuchy

koltety z kapuchy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mała główka kapusty

  • jajo

  • cebula

  • sól, pieprz

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokrojoną na cwiartki kapustę ugotowac, przekręcic przez maszynkę, wycisnąc. Dodac sól, pieprz, jajo, trochę mąki i cebulkę podsmażoną n aodrobinie tłuszczu. Z gotowej masy uformowac kotlety, obtaczac w bułce lub w mące i podsmażyc na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

15.09.2010 22:08
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat