Łosoś gotowany w pomarańczach z imbirem

Łosoś gotowany w pomarańczach z imbirem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

    360 gram
  • sok pomarańczowy

    1 l
  • pomarańcze

    1 szt
  • sól morska

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy sok pomarańczowy z przyprawami orac pokrojoną pomarańczą.Do gorącego wywary dodajemy rybe i gotujemy na malutkim ogniu w zależnosci od kawałków ryby 5-15 min.
Ryba powinna sie bardziej parzyć jak gotować(bedzie delikatniejsza).
Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

29.10.2011 12:24
a co na to łosoś ?

szajba2

10.10.2011 19:42
nie polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat