Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smarowidło kanapkowe z łososiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś w puszce lub wędzony 150 g
jajko 4 sztuki
majonez 2 łyżki
rzodkiewki 6 sztuk
ogórki konserwowe 2 sztuki
koperek
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: smarowidło kanapkowe z łososiem

Łososia rozdrobnić a jeśli używamy tego z puszki to należy go odsączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo i obrać. Jajka, łososia i majonez zblenderować na pastę. Ogórki i rzodkiewki pokroić w półplasterki, koperek posiekać. Wymieszać je z pastą i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak