selery w cieście

selery w cieście

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler sredniej wielkosci

    1 sztuka
  • mąka

    4 łyżki
  • jaja

    4 sztuki
  • 2 cebule

  • natka pietruszki

  • tłuszcz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac mąkę, jaja, drobno posiekaną cebulę i natkę pietruszki.Przyprawic solą i papryką, wymieszac. Kłaśc łyżką n arozgrzany tłuszcz i usmażyc z obu stron n azłoty kolor. Podawac polane śmietaną lub stopionym masłem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat