Śledzie w oleju

Śledzie w oleju

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa z oliwek

    5 łyżek
  • mleko

    6 łyżek
  • cebula

    2 szt
  • matiasy solone

    1/2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety śledziowe wymoczyć w mleku. Cebulę obrać i drobno posiekać. Do słoja włożyć warstwę cebuli, warstwę śledzi pokrojonych, cebulę, śledzie.
Śledzie zalać oliwą z oliwek, odstawić na noc.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat