Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki nadziewane z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 6 łyżek
biały ser 25 dag
sól 1 szczypta
pieczarki 90 dag
cebula 2 łyżki
żółty ser starty 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki nadziewane z serem

Obcięte trzonki pieczrek drobno posiekac. Kapelusz podsmażyc na maśle ( na małym ogniu) 5 min i odsączyc. Twaróg wymieszac z pokrojonymi trzonkami pieczarek, cebulą i żółtym serem, posolic. Masą tą napełniac kapelusze pieczarek. Ułożyc w piekarniku i opiekac na złoty kolor. Podawac gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak