Sposób przygotowania

1.Filety posypać przyprawą do ryb i odstawić do lodówki na pół godziny. Następnie pokroić w drobną kosteczkę. Brokuł ugotować w osolonej wodzie, później rozdrobnić go widelcem lub drobno pokroić.
2.Fileta, brokuła, pietruszkę, jajko oraz 3 łyżki bułki tartej i przyprawy wyrobić na jednolitą masę. Formować kotlety, lekko je spłaszczyć, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    dsc_0853..
    Opublikowano

    MałaMi89

    Pyszne połączenie :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Z mięsem robiłam brokuły, ale nie z rybą. Trzeba będzie spróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !