pasta z jaj

pasta z jaj

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    4 sztuka
  • przecier pomidorowy

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • szczypiorek posiekany

    2 łyżki
  • majonez

    1-2 łyżki
  • odrobina oliwy,sól,pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotowac, obrac ze skorupek i drobno posiekac. W miseczce rozetrzec przecier pomidorowy z musztardą, dodac posiekane jaja i utrzec z odrobiną oliwy. Dodac szczypiorek, majonez, doprawic solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

25.01.2013 13:15
uwielbiam takie rzeczy;)

gusia1000

03.09.2010 00:04
Dobra pasta do chleba.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat