Przepis i sposób przygotowania na: Szakszuka
Kroki postępowania
Dodajemy pokrojoną w plasterki kiełbaskę razem z papryką pokrojoną w paski i smażymy ok. 5-7 minut.
szalotka | 2-3 szt. |
ząbki czosnku | 2 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
pomidor | 2 szt. |
passata pomidorowa | 0,5 szkl. |
chorizo | 1 szt. |
jajko | 3 szt. |
kumin | |
kolendra Prymat do smaku | |
natka pietruszki | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: