Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem naciowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 2 łodygi
groszek konserwowy 1 puszka
jaja 4 szt
majonez tradycyjny do smaku
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
pieczarki 100 g
masło klarowane do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem naciowym

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w małą kostkę. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i dusimy pieczarki, gdy będą gotowe odsączamy. Jaja gotujemy na twardo i kroimy w małą kostkę. Selera po umyciu kroimy w plasterki ok 0,5 cm. Wszystko łączymy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dodajemy majonez. Wszystko mieszamy i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak