Przepis i sposób przygotowania na: Kebab domowy
Kroki postępowania
SMACZNEGO
mąka pszenna | 150 gram |
mąka żytnia | 50 gram |
olej | 1 łyżka |
drożdże suche | 4 gram |
sól | 1/3 łyżeczki |
mąka | do podsypywania |
woda ciepła | 150 ml |
mięso mielone indycze | 300 gram |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
przyprawa do gyrosa | 1 łyżeczka |
jogurt grecki | 200 ml |
musztarda | 1 łyzeczka |
czosnek | 1 ząbek |
koperek | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
kukurydza w puszce | bez cukru 1 puszka |
pomidor | 1 duży |
cebula | 1 sztuka |
pikle | 20 dkg |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
sałata lodowa | 1/3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: