Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieski

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 4 plasterki
cebula 1 sztuka
żółty ser 1 sztuka
pieczarki
kiełbasa śląska 50 dag
Papryka słodka mielona Prymat szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pieski

Kiełbasę kroimy na 4 kawałki, po czym każdy przekrawamy wzdłuż i od spodu lekko nacinamy. Na wierzchu kładziemy plasterek boczku i po kawałku cebuli, pieczarki, pomidora(może byc kropla ketchupu), sera żółtego i posypujemy przyprawami. Każdą porcję zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do gorącego piekarnika na ok. 20-30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak