pieski

pieski

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczek

    4 plasterki
  • cebula

    1 sztuka
  • żółty ser

    1 sztuka
  • pieczarki

  • kiełbasa śląska

    50 dag
  • papryka słodka mielona

    szczypta
  • pieprz czarny mielony

    szczypta
  • sól

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy na 4 kawałki, po czym każdy przekrawamy wzdłuż i od spodu lekko nacinamy. Na wierzchu kładziemy plasterek boczku i po kawałku cebuli, pieczarki, pomidora(może byc kropla ketchupu), sera żółtego i posypujemy przyprawami. Każdą porcję zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do gorącego piekarnika na ok. 20-30 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat