Polewa na ciasto

Polewa na ciasto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtko

    1 szt
  • cukier waniliowy

    1 opak
  • cukier puder

    7 łyżek
  • jajko

    1 szt
  • masło

    1/3 kost
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • zmielone migdały

    50 g
  • Biszkopty

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukier waniliowy i puder zmiksować z jajkiem i żółtkiem. Dodać sok z cytryny , stopione masło, biszkopty i migdały. Wymieszać, gotową polewą polać ciasto.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat