Przepis i sposób przygotowania na: Papryka z ryżem, włoszczyzną i mięsem królika
Kroki postępowania
Woreczek ułożyć na płaskiej blaszce do pieczenia i wstawić do nagrzanego piekarnika.
królik | mielony 500g |
filet z kurczaka | 500 g |
ryż brązowy | 250 g |
ryż długoziarnisty | 400 g |
włoszczyzna | mrożona 500g |
cebula biała | 2 duże |
lubczyk świeży | 2-3 gałązki |
liście selera | 2-3 gałązki |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
olej rzepakowy do smażenia | |
boczek wędzony | 250 G |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: