Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Wędzona ryba 1 kg
masło 10 łyżek
śmietana kremówka 1 szklanka
sok z cytryny 2 łyżeczki
ostry chrzan 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

Pokroić rybę na kawałki, dodać masło, chrzan, sok z cytryny i utrzeć porządnie na gładką pastę. Ubić śmietankę i połączyć delikatnie mieszając z pastą rybną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 13.10.2011 21:33
uwielbiam pasty...do tego pyszny chlebek :) mniam
Motorek 29.06.2011 10:19
smaczna
plocia 25.08.2010 13:14
za rybami przepadam ale za pastami jakoś nie
lucyna15
lucyna15 18.08.2010 10:56
oooo super przepis
RenataZ-et 18.08.2010 10:44
Na pewno wypróbuję, bo często robię pasty a takiej jeszcze nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak