Buraczki w occie

Buraczki w occie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraczki małe

    2 kg
  • ocet 10 %

    1,5 szkl
  • cukier

    1/2-1 szkl
  • ziele angielskie

  • liście laurowe

  • sól

  • Zalewa:

    6 szkl
  • woda

    6 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte buraczki ugotować, obrać i włożyć do przy¬gotowanej, gotującej się zalewy. Zagotować. Włożyć do słoików, za pasteryzować

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agata1722

27.09.2011 12:54
pycha

ewelina/bunia

12.04.2011 09:57
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat