Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

spagetti po napoleonsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron spagetti 1
boczek 0,250
mięso mielone wołowe 0, 500
przecier pomidorowy 1
cebula biała 1
pietruszka 1
sol piepsz

Przepis i sposób przygotowania na: spagetti po napoleonsku

a rozgrzanym olej wrzucamypokrojony w kostke boczek i cebule,nastepnie wrzucamy mieso mielone po usmarzeniu dolewamy z 2 szklanki wody dusimy do zagotowania,dodajemy przecier pomidorowyna koniec dajemy make rozrobiona z woda i wlewamy do potrawy mieszamy az potrawa zgestnieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak