Składniki:
mortadale | 40 dkg |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
cebula | 1-2 sztuki |
żółty ser | 10 dkg |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
ostra musztarda | 1 łyżeczka |
posiekana zielenina | 1 garść |
sól, pieprz | do smaku |
mortadale | 40 dkg |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
cebula | 1-2 sztuki |
żółty ser | 10 dkg |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
ostra musztarda | 1 łyżeczka |
posiekana zielenina | 1 garść |
sól, pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: