Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś ze szpinakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka
szpinak mrożony 4 łyżki
mozzarella 2 plastry
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś ze szpinakiem

Szpinak wrzucamy na patelnię i podduszamy na maśle, dodajemy zmiażdżony ząbek czosnku. Doprawiamy solą i pieprzem. Pierś dzielimy na pół i delikatnie rozbijamy. Solimy i pieprzymy z obu stron. Rozgrzewamy olej na patelni i kładziemy szpinak i mozzarellę. Pierś składamy na pół i smażymy do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 31.07.2015 07:58
uwielbiam :)
Róża1 30.07.2015 22:24
pyszne mięsko !!!!!! moje smaki :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak