Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z jajkiem na twardo

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 0,5 kg
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżka
jajko 2 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżeczka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z jajkiem na twardo

Ugotować jajka na twardo.
Szpinak opłukać pod wodą i osuszyć. W rondlu roztopić masło i wrzucić liście szpinaku. Chwilkę poddusić i dodać czosnek starty na drobnych oczkach. Doprawić danie Kucharkiem i dość obficie białym pieprzem. Wyłożyć szpinak na talerz a na wierzch położyć ugotowane jajko pokrojone na ósemki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 29.07.2015 12:46
super na śniadanie
berys18 29.07.2015 09:29
smaczna kolacja
bertpvd 29.07.2015 09:08
smacznie danie ;)
Mniam 29.07.2015 07:46
Szybkie i smaczne danie :)
Krystyna32 29.07.2015 06:58
wygląda pysznie
Joannasz3190 28.07.2015 23:42
Pyszności :)
patryska76 28.07.2015 23:30
piękne zdjęcie!
Franciszek 28.07.2015 23:20
dobre danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak