Składniki:
mięso wołowe /jak na bitki/ | 80 dag |
pieczarki | 50 dag |
cebula | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1 kawałek |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
sól, pieprz | |
smietana 18% | 200 ml |
mąka | 3 łyżki |
koperek |
mięso wołowe /jak na bitki/ | 80 dag |
pieczarki | 50 dag |
cebula | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1 kawałek |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
sól, pieprz | |
smietana 18% | 200 ml |
mąka | 3 łyżki |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: