Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapustą włoską

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/2 główki
ogórek kiszony 2 szt.
jabłko winne 2 szt
olej 3 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapustą włoską

Wykonanie:
Kapustę oczyścić, drobno poszatkować, posolić i pozostawić pod przykryciem na pół godziny. Następnie dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki i starte jabłka i całość skropić olejem. Wymieszać składniki i doprawić solą, cukrem i sokiem z cytryny do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 26.07.2015 20:56
Smaczna salatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak