Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkwie 2 sztuki
sól, pieprz do smaku
śmietana 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkwi

Rzodkiew obrać, wykroić ciemne miejsca, zetrzeć na tarce jarzynowej o średnich otworach i polać gęstą śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak