Marynowany arbuz

Marynowany arbuz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • arbuz

  • plastry cytryny

    2 szt na słoik
  • rum

    50 ml na mały słoik
  • cukier

    2 łyżki na mały słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Arbuz bez skóry i pestek pokroić w kostkę,włożyć do słoików dodać cukier,rum i plastry cytryny.Zapasteryzować-doprowadzić do wrzenia i zdjąć z pieca pozostawiając do wystygnięcia.Jako dodatek do deserów na zimę

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (31)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

17.11.2013 16:09
ciekawy pomysł

Justyna23

23.06.2012 17:09
ale fajny pomysł :)

Krystyna32

23.02.2012 09:36
fajne

IZABELA29

25.01.2012 10:37
co? nowego

ben-ka

25.01.2012 10:29
Nigdy jeszcze tak nie robi?am a pomys? ?wietny.

ronald88

06.09.2011 09:08
super

malaczarna23

24.08.2011 11:17
nie wiedziałam że itak można

ajres

10.08.2011 21:27
polecam

mala2021

10.08.2011 07:13
super

Joanna60

01.08.2011 22:38
brzmi ciekawie...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat