Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka biało- czerwona

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 główki
kapusta czerwona 1/2 główki
oliwa kilka łyżek
czosnek 2-3 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka biało- czerwona

Kapusty drobno posiekać- posolić i ugnieść rękami- odlać płyn.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę prosto do kapusty- wymieszać.
Dodać oliwę według uznania i przyprawić pieprzem.
Odstawić by smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 16.07.2015 09:29
Fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak