Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż ugotowany 2 woreczki
papryka czerwona 2 szt
cebula 1 szt
pieczarki 5-6 szt
Pieprz czarny mielony Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa

Paprykę myjemy, pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w kostkę . Cebulę obieramy i kroimy w kostkę i pieczarki kroimy w kostkę . Warzywa smażymy na oliwie każde osobno a następnie dodajemy do ugotowanego ryżu doprawiamy kucharkiem i pieprzem ,dodajemy posiekaną pietruszkę i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.08.2015 11:11
Bardzo fajna
ttrytka 14.07.2015 12:31
rewelacja jak dla mnie
Krystyna32 13.07.2015 08:26
pyszna sałatka
jola91 12.07.2015 21:49
Sałatki ryżowe wszystkie są smaczne
agnieszka214 12.07.2015 19:57
smacznie sie zapowiada tak pyszna sałatka
Aleksandra/Olcia 12.07.2015 18:20
pychotka zjadłabym na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak