Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOLOROWA SURÓWKA Z PEKINKI DO OBIADU LUB GRILLA

5.0
(47)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 szt
ogórek zielony 1 szt
papryka czerwona 1 szt
kukurydza w puszce 1 szt
rzodkiewka 1 pęczek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
oliwa 3 łyżki
woda 3 łyżki
cukier 1 łyżeczka
ocet winny 1 łyżka
Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: KOLOROWA SURÓWKA Z PEKINKI DO OBIADU LUB GRILLA

Kapustę posiekać, ogórka, rzodkiewki i paprykę umyć. Ogórka pokroić w półplasterki, paprykę w kostkę, a rzodkiewki w kawałeczki lub grube plasterki. Wszystkie składniki wymieszać w misce. Polać sosem przygotowanym zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

2milutka 06.07.2015 17:50
smacznie i kolorowo:)
bietka 06.07.2015 17:41
pyszna sałatka :)
Monika-twin 06.07.2015 17:20
SMACZNA I ZDROWA SAŁATKA.
Franciszek 06.07.2015 16:05
Świetny przepis
Łukasz15 06.07.2015 15:51
smaczna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak