Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jagodowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 40 dkg
mleko 2 szklanki
kefir 2 szklanki
cukier waniliowy 2 łyżeczki
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jagodowa

Jagody przebrać, opłukać i zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Mleko zagotować i ostudzić. Mleko wymieszać z kefirem. Dodać do tego zmiksowane jagody i starannie wymieszać. Podawać na zimno jako chłodnik.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak