Śledź z cebulką i ogórkiem

Śledź z cebulką i ogórkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1/2 kg śledzi matjasów

  • majonez do smaku

  • ogórki kiszone

    mały słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć w wodzie ok 30 min.Następnie pokroić na małe kawałki.Ułożyć na talerzu.Ogórki i cebulkę pokroić w małą kostkę.Ułóżyć obok śledzia.Na koniec nakładamy majononez na śledzie i posypujemy natką pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

16.10.2011 15:14
super

cukiereczek

16.10.2011 15:14
super

gusia1000

07.06.2011 17:50
Lubię.

Izabela/bella81

27.09.2010 20:39
pysznie:)

justyna111

25.09.2010 14:07
super

iwa643

25.09.2010 13:47
super ,pycha

marzencia2007

25.09.2010 12:16
moja babcia robi takie sledzie :)

Lidia11

25.09.2010 10:05
fajne

edyta18-20

08.09.2010 21:15
bardzo lubię śledzie

alaaa

01.09.2010 08:02
bardzo lubię taką wersję,pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat