Sposób przygotowania

Maliny przebrać i przełożyć do szczelnego pojemnika, po czym zamrozić.
Maślankę dobrze schłodzić. W blenderze umieścić zamrożone maliny, zalać maślanką, dosłodzić stewią i jak najszybciej zmiksować na kremową gęstą masę.
Podawać natychmiast po przygotowaniu.



Porada autora

Bardzo prosty, szybki, niskokaloryczny deser na upalne dni.

Komentarze

  • 1
    logo_blog_dom
    Opublikowano

    dom-agi

    Uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne na nadchodzące upały
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny na upalne dni :)
  • 1
    kkk-004-2
    Opublikowano

    Futka

    Świetna propozycja na lekki deser lodowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobre
  • 1
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    uwielbiam taki sorbet
  • 1
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    super pomysł;)
  • 0
    dscn0385-kopia
    Opublikowano

    Habibi

    Wczoraj właśnie w ten sposób radziłam sobie z ogromnym upałem ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna propozycja
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !