Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIELONE Z WOŁOWINY Z FETĄ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielone mięso wołowe 400-500 gram
ser feta 200 gram
czosnek 2 ząbki
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: MIELONE Z WOŁOWINY Z FETĄ

Posiekać czosnek, ser fetę pokroić w kostkę. Przyprawić mięso solą i pierzem, dodać jajko i dokładnie wyrobić. Formować małe okrągłe kotleciki i nadziewając je kostkami fety. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok. 15 minut (długość pieczenia dostosuwujemy do wielkości kotlecików)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 30.10.2010 17:18
brzmi smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak