Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem ze zielonych szparag z karmelizowaną pomarańczą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion drobiowy 500 ml
Zielone szparagi 250 gram
cebula biała 1 szt
pomarańcza 1 szt
cukier do smaku
sól do smaku
śmietana 18-procentowa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Krem ze zielonych szparag z karmelizowaną pomarańczą

Szparagi smażymy z cebula.Podlewamy bulionem-blenderujemy.Przelewamy przez drobne sito.Doprawiamy.
Podajemy dekorując gorącymi filetami pomarańczy delikatnie karmelizowanymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 18.10.2011 17:20
o jej i to się tak da?
szajba2 08.10.2011 18:30
to nie dla mnie
kielcok1 07.09.2011 13:44
to jest jadalne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak