Krem ze zielonych szparag z karmelizowaną pomarańczą

Krem ze zielonych szparag z karmelizowaną pomarańczą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion drobiowy

    500 ml
  • Zielone szparagi

    250 gram
  • cebula biała

    1 szt
  • pomarańcza

    1 szt
  • cukier

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • śmietana 18-procentowa

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi smażymy z cebula.Podlewamy bulionem-blenderujemy.Przelewamy przez drobne sito.Doprawiamy.
Podajemy dekorując gorącymi filetami pomarańczy delikatnie karmelizowanymi.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

18.10.2011 17:20
o jej i to się tak da?

szajba2

08.10.2011 18:30
to nie dla mnie

kielcok1

07.09.2011 13:44
to jest jadalne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat