Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pyszny bigos

3.0
(20)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 300g
kiełbasa 5
mięso gulaszowe 400g
przyprawy
przecier pomidorowy 1
kapusta kiszona 1,5kg

Przepis i sposób przygotowania na: pyszny bigos

Kiszona kapuste wkladamy do duzego garnka, dolewamy troche wody i gotujemy. Mieso kroimy w kostke i dodajemy do kapusty, wszystko gotujemy razem. Gdy kapusta zaczyna by miekka po jakis ok 2-3 godzinach gotowania dodajemy przecier pomidorowy, ziele, lisc laurowy i pieprz. Pyszny bigosik wychodzi:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 15.11.2011 12:46
bigos jak nie tłusty to lubię zimny na chleb z masłem..
Justa32 21.08.2011 20:38
mniam
edyta44 15.02.2011 13:13
uwielbiam taki bigosik
ElizaT 25.01.2011 11:06
smaczne
aginaa 24.09.2010 23:26
jeszcze sliwki
alicjaja 24.09.2010 23:06
najlepszy
alicjaja 24.09.2010 23:05
zawsze naj
alicjaja 22.09.2010 23:58
Bigosik mniam mniam
Justyna88 09.09.2010 09:40
uwielbiam bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak