Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zupa szczawiowa
Do zupy wlanej na talerze wkładamy wcześniej obrane i przekrojone na cztery jaja na twardo.
Smacznego.
szczaw | 20 dkg |
ziemniaki | 5-6 sztuk |
ćwiartki z kurczaka | 3-4 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
zielenina | 0,5 - 1 pęczek |
śmietana 18 proc | 200 ml |
sól do smaku | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
jaja | 3-4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: