Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

ryż ugotować w osolonej wodzie przez 10 minut,wystudzić


Porada autora

jeżeli mamy naczynie bez przykrycia gołąbki można przykryć folia aluminiową,zwilżonym papierem do pieczenia lub liśćmi kapusty(tymi sparzonymi) które nam pozostaną

Komentarze

  • 1
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    aj ... uwielbiam !!! skusiłabym się na nie z pewnością :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dzisiaj mam na obiad takie gołąbki, pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    patryska76

    smaczne gołąbki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ale pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przepyszne gołąbki
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wspaniałe połączenie smaków
  • 1
    img_20170301_161958_679
    Opublikowano

    Smaczna_B

    Pieczone gołąbki są bardzo smaczne , robiłam je w pracy jak również w domu.
  • 1
    20170507_1507131
    Opublikowano

    Ewa Wojtaszko

    też ostatnio robiłam,uwielbiam :)
  • 1
    z-hrabina-logo
    Opublikowano

    Hrabina w kuchni

    Bardzo apetyczne!
  • 1
    fotor_1
    Opublikowano

    ania2610

    przepyszne, bardzo apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Co widzę przepis na gołabki to sobie obiecuję, że zrobię, ale leń i tak wygrywa:) piękne są te na zdjęciu.
  • 0
    kopia-img_3147
    Opublikowano

    odjechana

    Ale narobiłam sobie ochoty na gołąbki :) Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !