Kasza na sypko

Kasza na sypko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza

    150 g
  • tłuszcz

    20 g
  • woda

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę przebrać, opłukać. Zagotować 2 razy tyle wody, ile wynosi
objętość kaszy, z tłuszczem i solą, wsypać kaszę, ugotować na płycie lub na parze.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat