Sposób przygotowania

Krok 1 / 7


BISZKOPT :
Białka oddzielić od żółtek i potem białka przelać do miski robota z odpowiednią końcówką.
Ubić pianę i gdy jest prawie ubita nadal ubijać i dodawać oba cukry.
Gdy piana będzie sztywna obroty robota zmniejszyć do najsłabszych i dodawać po jednym żółtku.
Piana będzie pyszysta i delikatna.
Obie mąki przesiać z proszkiem do pieczenia i dodając po łyżce mieszanki do piany z żółtkami delikatnie mieszać aż mąką się połączy z masą.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    super przepis na torcik
  • 0
    cooking-woman
    Opublikowano

    Joannasz3190

    Pięknie wykonany :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Piękny tort
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pięknie wygląda i na pewno super smakował
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rewelacja !
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    Mietek z20

    Wow , wow super tort :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Bardzo ładny torcik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pieknie wyglada super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ładny tort.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Franciszek

    Piekny torcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspinały tort
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina1991

    śliczny tort
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo dziękuję za miłe opinie :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo ładny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !