Składniki:
botwinka | 2 pęczki |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek świeży | 2 szt |
koperek | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
kefir | 1 litr |
śmietana | 1 |
koncentrat z buraków | 1 |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
botwinka | 2 pęczki |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórek świeży | 2 szt |
koperek | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
kefir | 1 litr |
śmietana | 1 |
koncentrat z buraków | 1 |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: