racuchy serowo-dyniowe

racuchy serowo-dyniowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dynia

    200 gram
  • ser

    100 gram
  • mąka

    7 łyzki
  • jajko

    1 sztuka
  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
  • mleko

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dynie ścieramy na tartce,tak samo jak ser,dodajemy jajko mąke i mleko,oraż zioła, przyprawiamy solą i pieprzem, wyrabiamy masę. Smażymy racuchy na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bernika

22.08.2010 13:15
i znowu to samo zdjcie mleka i czegos jeszcze zamiast gotowej potrawy. zgłaszam do moderatora. w celu uzyskania wiekszej ilosci punktow postepujesz niezgodnei z regulaminem!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat