Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

racuchy serowo-dyniowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 200 gram
ser 100 gram
mąka 7 łyzki
jajko 1 sztuka
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
mleko 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: racuchy serowo-dyniowe

Dynie ścieramy na tartce,tak samo jak ser,dodajemy jajko mąke i mleko,oraż zioła, przyprawiamy solą i pieprzem, wyrabiamy masę. Smażymy racuchy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernika 22.08.2010 13:15
i znowu to samo zdjcie mleka i czegos jeszcze zamiast gotowej potrawy. zgłaszam do moderatora. w celu uzyskania wiekszej ilosci punktow postepujesz niezgodnei z regulaminem!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak